Prosinec 2009

Asi se jdu zabavit...

20. prosince 2009 v 21:00 | Mrs.SofíseQ |  Mý keci
Čaau, takže design je z5...
Asi jdu zítra dodělávat rubriky a celý je předělat!
To mně bude vážně moc bavit!
No asi to udělám komplet....
Zítra uklízim pokoj, ale mohla bych stihnout Menu..
Jinak udělám zítra MEGA sonpísičku
a asi blog, nebude o určitých star..
Prostě spíš ty star v gfX ...
Jinak plánuju, ty PDBLOGY o star..
Vždycky budou vypadat jako ta star a jmenovat se budou pdle jich
Takže systém:
Fan o Miley Cyrus
No, ale bude to chvilku trvat protožeto bude i na gfX rozdělený...
No, prostě předtím vždy bude ccf... jelikož C=cute C= color F= fruit
Mějte se!

Megas miley shoot

20. prosince 2009 v 20:30 | Mrs.SofíseQ |  Miley Cyrus

Co jsem komu udělala...?

20. prosince 2009 v 16:40 | Mrs.SofíseQ
I v horním boxu na to byl odkaz! Všechny SB napsaly koment!Je vidět, jak můj blog čtete, jediné affsko ....Lence . Takže jediné affs , teré ztím zůstává , je ona! Prostě smutný... takže , máte čas do 23.12!!!! ČAU!


...Naštvaly jste mně!!!

Co možná nevíte o Miley Cyrus...?

20. prosince 2009 v 16:36 | Mrs.SofíseQ |  Miley Cyrus
Co o Miley Cyrus možná ještě nevíte?

Jako malá chtěla být šerifem.

Je dcerou zpěváka Billyho Raye Cyruse.

Už od dětství se ukazovala v různých reklamách.

Jako malá si nejraději hrála na šerify a zloděje. Jasně, že byla vždycky šerif!

Miley vede dvojí život i v soukromí! Hraje v seriálu, natáčela filmy a mezi tím si odbíhala natáčet desky a zpívat na koncertech.

Zbožňuje plyšáky, má jich doma plný pokoj.

Její nejoblíbenější barva je červená.

Naučila se plést. Když se nudí, štrikuje šály nebo ponožky.

Její nejlepší kámošky jsou Ashley Tisdale a Emily Osment.

Miluje zvířátka. Když bydlela v Nashvillu, měla jich doma hodně, teď už má jen dva psi, kteří se jmenují Loco a Tag.

Filmografie
2007 Muzikál ze střední 2
2006 Hannah Montana
2003 Velká ryba

Diskografie 2008 Breakout
2007 Hannah Montana
Hannah Montana 2:Meet
Miley Cyrus 2006

Jednou ji můžeš vidět, jak dovádí na podiu a zpívá do mikrofonu, podruhé v televizi v seriálu Hannah Montana. Ale třeba i na ulici, kde se chová jako každá obyčejná holka...

Miley-Cyrus102.jpg (256×300)

Ne počítadlo a pháá

19. prosince 2009 v 21:02 | Mrs.SofíseQ |  Mý keci
hojtkže, je new počítadlo, od toho minulýho jsem jaks...ehm...ztratila heslo.. koukám na ZORA a už pujdu, zítra tu asi nebudu..uvidíme, jina new dess se něak nepodařilo nastavit .. vpondělí už jdu do školy takže nw bude asi až ve středu, jinak dnes jsem od katky dostala dáreček..Woddo Panenku..je úžaaa,mějte se!

Avatary Emma Watson 0.1

19. prosince 2009 v 20:49 | Mrs.SofíseQ |  Harry Potter


Nwm co psát...

19. prosince 2009 v 16:39 | Mrs.SofíseQ |  Mý keci
Ahoj, takže nwm co psát tak vám jen oznamuu, že rekord eskoní,prostě bude trvat i dál.
Pak oznámení.. pro Lence:
Mám new icq 556978214
No jinak, Katka vera přijela , tak jsme byli venku...
Akorát asi zmněnim přezdívku na trvalou..
Jinak tu Prahu... pokud o too máte zájem , tak napíšu zítra..

MAXI rekord v komentářích

18. prosince 2009 v 12:39 | Mrs.SofíseQ |  Ostatní
Takže je tu rekord v komentářích. Ceny se budou dělat zítra...tedy po skončení rekordu.
CENY:¨
Cena za každý 400 komentář: Velká sada avatarů, diplomek, 3 klikačky,reklama u mně na blogu na cca 1 rok... Možnost spřátelení...Blend, wallper , označení affs, popisky do menu , avatar, možnost být spolumajitelkou tohto blogu.

Cena za každý 200 komentář: sada avatarů, diplomek, 3 klikačky,reklama u mně na blogu na cca půl roku... Možnost spřátelení.. popisky do menu , avatar, možnost být spolumajitelkou tohto blogu.

Cena za každý 100 komentář: sada avatarů, diplomek, klikačka,reklama u mně na blogu na cca 1 měsíc... Možnost spřátelení... avatar, možnost být spolumajitelkou tohto blogu.

Cena za 50, nebo 80 koment: Diplomek, klikačka, avatar a možnost být spolumajitelkou tohto blogu.

A něco navíc kdokolivkd dá třeba 11 komnt nebo 22 prostě , stejná čísla za sebou, ale musí být všechny stejná, tak zístá, možnost spřátelení, diplom, klikačku a sedu avatarů...

Cena za každý 10 koment: Diplomek

Cena za každý 40 koment: možnost spřátelení, možnost, být spolumajitel(ka) tohoto blogu, diplom, klikačka

A n , kdo napíše poslední koment, než uzavřu komenty má: Velká sada avatarů, diplomek, 3 klikačky,reklama u mně na blogu na cca 1 rok... Možnost spřátelení...Blend, wallper , označení affs, popisky do menu , avatar, možnost být spolumajitelkou tohto blogu

On mmagic world 2

18. prosince 2009 v 11:12 | Mrs.SofíseQ |  Já a můj život
On my magic world díl 2.
Já nikdy, narozdíl od holek z naší třídy netoužila po tom , abych s někým chodila. Byla jsem spokojená tak jak jsem. To druhé ''plemeno'' jsem nemohla vydejchat. Svět z mého pohledu byl temný, né tma, ale spíš takové šero. Byla jsem něco , jako vlk samotář. Nestála jsem o jedinýho kluka, o jedinou kámošku až do téhle doby. Potkala jsem mou spřízněnou duši, někoho, kdo mně chápe. Lenka, byla taky samotář, ale ne tak velkej jako já. Nikdy jsem, nebyla, nejsem, a nebudu hezká, ale kluci mně mají za nedobytný hrad, a to je vzrušuje. Asi polovina holek co tohle čte si řiká , a jak to děláš? No dělám to lehko, nikdo jsem s nikým nechodila. Prostě jsem něco jako jeptiška. Ale celý tohle se převrátilo když jsem se propadla něakou šachtou do supermoderního zařízení. Nejdřív jsem se vztekala, proč zrovna já, a pak jsem se teda odhodlala vyjít ven. Byla jsem v něakém tunelu. Asi se mi má zvědavost nevyplatila. Šla jsem dál a uslyšela něčí hlas... byt tak ''temný'' že se až tajil dech. Ani jsem nedutala a šla dál, v tu chvíly se mně dotkla něčí ruka. Byla chladná jako led a já chtěla zaječet ale ta ruka mi pusu zacpala. Nenapadlo mně nic jinného, i když jsem si myslela , že to je bezdomovec. A tak jsem zubama stiskla jeho ruku. Ta postava na to nereagovala a já začala mýt hrozný pocit, strach. Snažila jsem se aspon' promluvit, ale nejednou mně začal přemáhat spánek a usnula jsem. Pak jsem se asi po 3 hodinách probudila, už jsem mohla mluvit, a tak jsem zařvala . Kdo jste? Cítila jsem se divně a koukla jse na sebe ...byla jsem přivázaná k něčemu jako je lékařské křeslo. ÁÁÁÁ... ječela jsem. Co se mnou chcete dělat? Postava v bílém plášti nereagovala a nebírala 8 velkých injekcí. Musí to být zrovna injekce, ozvala jsem se .. mám totiž z nich..ehm..strach. Postava, jako vždy nereagovala a asi by bylo zbytečný, dál se ptát, tak jsem toho nechala.
----konec----
¨Otázky:
co se stane se Sofii?
Přežije to?

Takže , po douhý době se mi zachtělo psát

18. prosince 2009 v 10:44 | Mrs.SofíseQ |  Mý keci
Dneska byc mohla udělat 2 díl bud'to Kouzelný svět Bell , nbo OMMW .. nwm..
jinak díky za diplom



No prostě mám chut' se vypsat, dneska jsem uklízela pokoj, a brácha taky , takže... jsmi se QVIT.. No OMG! Já koukla na email a tam od včerejška asi 1110000 výhružnejch emailů
ehm..od koho? Přece našich M&M no twoe... themybloog.blog.cz přehnaly jste to! a víte co? když chcete válku, máte jí mít, ale řeknu vám předem .. nejsem milosrdná!

Bleskovka cca1

17. prosince 2009 v 12:36 | Mrs.SofíseQ |  Bleskovky
  1. Ahoj
  2. jak je?
  3. co děláš?
  4. kolik triček je na animaci dole?
ROZHODNI
Miley Cyrus / Hanah Montana
H2O/CHarmed

mám mít ještě tento blog?

--KONEC--

UPOZOŘNĚNÍ: Tahle bleskovka končí v Neděli / 20.12 a MUSÍ se zůčastnit všechna SB ... kdo se nezůastní, mažu ho...(můžete se popřípadě omluvit)

Ahoj

17. prosince 2009 v 10:23 | Mrs.SofíseQ |  Mý keci
SB NEMAŽTE!!!
JE MAXI REKONSTRUKCE...PO NÍ UŽ TADY BUDDOU PODBLOGY...

Můj šatník bude podroben obnově...=)

16. prosince 2009 v 18:29 | Mrs.SofíseQ |  Mý keci
Ahoj, takže, zde je důkaz , že tu jsem x) No jelkož jsem učela na HM (Hanah Montana) Tak jsem se rozhodla že si udělám přohrabání skříně, sice nwm jestli to přežiju a nespadne to na mně, ale to je jedno. Takže tu budu zase zítra! No, a do kmetíQů mi pls piště jak udělat ŠATNÍK . Máma mi dovlila použít místnost, co je větší než můj pokj, takže senzzááá! Ale nwm co, nebo jak, tam udělat.....PHÁ!

Veselé vánoce affínQa

16. prosince 2009 v 17:13 | Mrs.SofíseQ |  SB

Volný dess 1

16. prosince 2009 v 12:48 | Mrs.SofíseQ |  Katalog
Chceš ho? napiš na Sofinka.P@seznam.cz (vim že ho chtít nebudete xP )
Blog:
Přezdívku:
Přihlašovací údaje:
Díkes, pháá..

Avtar dne 16.12.2009

16. prosince 2009 v 9:11 | Mrs.SofíseQ |  Avatary


Bude avatar dne a písnička týdne!

16. prosince 2009 v 8:57 | Mrs.SofíseQ |  Mý keci
Čaaauky čumáčci ..xP... No rozhodla jsem se pro písničku týdne, jak jste mohly vidět..xD
No, tak proč ne i avatar dne? Pháá..

Hot or Not Leden 2010

15. prosince 2009 v 15:09 | Mrs.SofíseQ |  Hlasování

Sada mých avatarů 0.1

15. prosince 2009 v 15:06 | Mrs.SofíseQ |  Avatary
by:


Design 0.2

15. prosince 2009 v 12:19 | Mrs.SofíseQ |  Graphic